Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، روزانه آژانس‌های مختلف در سراسر جهان با استفاده از شاخص‌های خود اطلاعات مختلف اقتصادی را جمع آوری کرده و توسط رسانه‌ها به دست مردم و علاقه مندان می‌رسانند. در این بین اقتصاد دانان، به شاخص‌هایی علاقه‌مند هستند که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند و چرا که به کمک آن‌ها اطلاعات جدید و شگفت آور تری به دست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۱. در سال ۲۰۰۹، در اوج بحران مالی آمریکا، به دنبال عدم پرداخت دستمزد کارگران در زمینه دفن مردگان،  دیترویت  کارفرمای آنها بیشتر  اجساد را در سردخانه  نگه می داشت تا از خاک سپاری آن‌ها جلوگیری کند.بر این اساس اشتغالزایی در زمینه تدفین اجساد کم شد و با افزایش جنازه، دولت مجدد به اشتغالزایی در این زمینه کرد که با حجم زیادی خاکسپاری مواجه شدند هم هزینه‌ها زیاد شد هم کارگران پاداش بیشتری گرفتند.

۲. برخی شرکت‌های خودروسازی مانند فورت و جنران موتورز طی چند سال گذشته به دلیل مازاد دارایی و سرمایه اقدام به تخفیف‌های ویژه برای مشتریان خود کردند، اما این موضوع باعث رکود اقتصاد کشور‌هایی شد که تخفیف ویژه در آن‌ها انجام می‌گرفت، زیرا هزینه‌های تولید بیشتر از قیمت عرضه بود.

۳. چند سال گذشته یک شرکت اروپایی که در زمینه تولید پماد بچه فعالیت می‌کرد با کاهش تولید و فروش مواجه شد. این شرکت طی اقدامی در تبلیغات خود اعلام کرد استفاه از پوشک بچه برای آن‌ها مضرر است و با این اقدام توانست طی یک ماه فروش پوشک را در اروپا ۹ درصد کاهش و محصولات خود را ۴ درصد افزایش دهد.

۴.در برخی از کشور‌های اروپایی شرکت‌های خدماتی تشکیل شدند که فعالیت آن‌ها در زمینه شست و شو و خدمات رسانی به استخر‌های شخصی بود؛ که در کوتاه مدت توانسته بودند سرمایه‌های زیادی نسبت به فعالیت کم خود جذب کنند. رونق کار و افزایش سرمایه آن‌ها به این دلیل بود که رسیدگی صاحبان ملک به استخر‌های شخصی کم شده بود همچنین خانه‌های خالی و متروکه نیز افزایش پیدا کرده بود که نهایت موجب این رویداد شد.البته در این میان به دلیل تخم گذاری حشره‌ها در این استخرها، شرکت‌های تولید و فروش سم نیز با رونق یک شبه روبه رو شدند.

۵. این روند در اقتصاد وجود دارد زمانی که رکود اقتصادی به وجود می‌آید و درآمد شهروندان کاهش پیدا می‌کند، تولید و فروش کنسرو‌های خوراکی به مراتب بیشتر می‌شود.رکود معروف سال ۲۰۰۹ اروپا به قدری شدید بود که تولید و فروش کنسرو خوراکی و غذایی در سراسر اروپا بیش از ۲۳ درصد رشد کرد و باعث رونق کارخانه ها شد.

۶. کلمه "اقتصاد" به قدری در روزنامه‌های وال استریت ژورنال و فایننشال تایمز در سال‌های ۱۹۹۰، ۲۰۰۱ و ۲۰۰۷ استفاده شده بود که ضمن ثبت رکورد در کتاب گینس، شرکت‌های تولید کاغذ این کلمه را برای کاهش هزینه ها، قبل از مرحله چاپ هنگام تولید کاغذ روی آن چاپ می‌کردند.

۷. در سال ۲۰۰۷ در اروپا چند کارخانه تولید کراوات اقدام به یک زمینه سازی روانی برای افزایش فروش خود کردند.ترفند آن‌ها بدین شکل بود که برخی فیلم‌های روانشناختی در تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند که طی آن اعلام کردند اگر استفاده از کراوات توسط کارکنان بیشتر شود، کارفرما مسئولیت بیشتری به آن‌ها می‌داد و نهایتا موجب افزایش درآمد‌ها می‌شد.

۸. فروش موی طبیعی زنان در سال ۱۹۹۷ در اروپا و آمریکا رایج شد که خریداران آن‌ها را ترمیم می‌کردند و با قیمت‌های بیشتر به متقاضیان موی مصنوعی می‌فروختند. شرکت‌هایی که خریدار موی طبیعی بودند در تبلیغات خود به صورت غیر مستقیم و به کمک روانشناسان، زنان را ترغیب به بریدن و فروش مو‌های خود می‌کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرمایه گذاری بحران اقتصادی تولید و فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۱۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در حاشیه جلسه بررسی آخرین وضع احداث واحد‌های بزرگ مقیاس پرورش مرغ گوشتی (مگافارم) گفت: میزان خودکفایی تولید مرغ در استان تهران از ۴ به ۱۲ درصد رسیده است.

محمد علیمهری افزود: در حال حاضر بیش از ۱۲ درصد مصرف روزانه مرغ استان تهران در داخل استان تولید می‌شود.

معاون استاندار تهران گفت: برنامه ریزی اولیه برای احداث ۲ مگافارم در شهرستان ری و فیروزکوه انجام شده تا خودکفایی استان تهران به ۳۰ درصد افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر افزایش تولید افزود: در سال گذشته ۱۹ واحد راکد مرغداری استان تهران احیا شد که موجب افزایش جوجه ریزی از ۵۰۰ هزار قطعه به یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه شد.

دیگر خبرها

  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران