Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قنادباشی با بیان اینکه دعوت رئیس جمهور چین از آیت الله رئیسی برای همکاری است و می‌تواند بسیار سودآور باشد، گفت: این دعوت نشان می‌دهد که موقعیت ما در جهان موقعیت بسیار مستحکمی است و در مسیر استعماری قرار نداریم، و می‌توانیم راهبرد اقتصادی مان را گسترش داده و به سمت اقتصاد بدون نقص حرکت کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان، جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل بین‌المللی در گفت‌وگو با خبرنگار عصرهمدان؛ در خصوص دعوت رسمی رئیس جمهور چین از آیت الله رئیسی برای حضور و سخنرانی در اجلاس سران بریکس و بریکس پلاس به عنوان اقتصادهای نوظهور جهان، اظهار کرد: این دعوت نه یک دعوت براساس مسائل تبلیغاتی بلکه براساس واقعیت‌های کشورهایی در جهان است که باهم همکاری اقتصادی را آغاز کرده و کوشش می‌کنند محاسبات ناعادلانه اقتصادی که دنیای غرب بر آنها حاکم است را با همکاری هم حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کشورهایی که جزو بریکس هستند کشورهایی که جزء بریکس هستند، در واقع کشورهایی با قابلیتهای اقتصادی و بازار خوبی برای همدیگر می‌توانند داشته باشند.

کارشناس مسائل بین‌المللی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هم کشوری است که از قابلیت بسیار خوب اقتصادی، از هر نظر جغرافیایی ، معدنی، فناوری و محصولات کشاورزی برخوردار است و این می‌تواند جدا از روابط استعماری بهره برداری خوبی قرار بگیرد و می‌تواند نه تنها نیاز ایران را رفع کند بلکه به طور متقابل برای هر مجموعه ای اقتصادی مفید باشد.

وی تأکید کرد: دعوت رئیس جمهور چین از آیت الله رئیسی برای همکاری است و می‌تواند بسیار سودآور باشد و این نشان می‌دهد که موقعیت ما در جهان موقعیت بسیار مستحکمی است و ما در مسیر استعماری قرار نداریم.

قنادباشی گفت: زمانی که مجموعه بریکس احساس می کند ما منطقه ای هستیم که در چنبره اقتصادی قرار گرفته ایم از ما دعوت کرده اند، ما هم متقابلاً با توجه به ظرفیت ها و بازار خوب عضو این مجموعه شدیم.

وی ادامه داد: اما مسئله دیگر این است مجموعه بریکس تمایل دارد همزمان با همکاری اقتصادی خود را ناشی از حاکمیت دلار رهایی ببخشد، آنچه که اقتصاد آمریکا و غربی از طریق دلار اقتصاد دنیا تحمیل می کند از آن نجات پیدا کند.

کارشناس مسائل بین‌المللی گفت: این مجموعه معتقد هستند که با یک روابط و معاملات و تبادلات اقتصادی بر اساس غیر دلاری انجام شود و این به راهبرد ما کمک می‌کند؛ لذا راهبرد ما این است که فعالیت های اقتصادی مان را گسترش بدهیم و معاونت اقتصادی مان را فعال و به سمت اقتصاد بدون نقص حرکت کنیم.

وی یادآور شد: عضویت در چنین مجموعه ای همسو با راهبرد ماست به خصوص اینکه ما سعی می‌کنیم در این راهبرد اقتصاد آمریکایی که سعی می کند فشار را بر ما اعمال کند و ضربه بزند، ما با این سیاست های ظالمانه مقابله می‌کنیم. در واقع این دعوت زمینه سازی برای صادرات و واردات است هم برای مقابله با استعمارهای احتمالی.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۸۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی ـ مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

رئیس دولت سیزدهم همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

27218

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899379

دیگر خبرها

  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • آقای رئیسی! فقط ٥٠٠ میلیون دلار؟!
  • گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگی
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است
  • رئیسی پس از بازگشت به تهران: این سفر پیام مهمی داشت
  • ایستادگی ملت ایران در مقابل ابرقدرت‌های پوشالی در سایه درک قرآن
  • رئیسی: همکاری‌های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و سریلانکا برای بی اثر کردن دشمنی ها باید تقویت شود
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • رئیسی: همکاری‌ها برای بی‌اثر کردن دشمنی‌ها علیه دو ملت ایران و سریلانکا باید تقویت شود
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد